Hi,
Is there anyone here who plans to take exam MB7-515 (MS Dynamics NAV 5.0 Financials) in Budapest, Hungary in the near future? I would be grateful if we can get in touch.
Thanks, Gabor
Hi,
Is there anyone here who plans to take exam MB7-515 (MS Dynamics NAV 5.0 Financials) in Budapest, Hungary in the near future? I would be grateful if we can get in touch.
Thanks, Gabor
Szia !
én letettem már de lassan elavul…
mi a kérdés ?
g.
Szia Gábor!
Nézegettem a MS NAV-al kapcsolatos oldalát, de sem tanfolyami anyagot (“eLearning”), sem pedig vizsgainformációt (régebbi vizsgák, tesztfeladatok stb.) nem találtam. Igazából a vizsgakövetelményeket nem tudom pontosan belőni. Tudom, hogy teszt van, de nem tudom, hogy pl. hány %-ot kell teljesítenem ahhoz, hogy átmenjek.
Még a tananyagot megoldottam valahogy (NAV 4.0-es “course material”-om van, amiből többé-kevésbé kihámozható az MB7-515 vizsga által megkövetelt tudásanyag), de maga a vizsga egy nagy fehér folt számomra.
Megköszönöm, ha tudsz valamilyen információval szolgálni!
Gábor
Szia !
Elivleg itt találod a vizsa elvárását :
http://www.microsoft.com/learning/en/us/exams/dynamics/515.mspx
Amennyire én emlékszem 80%ot kell teljesíteni. A Neten vannak próba vizsgák amiben van néhány használható kérdés is .
Amúgy hasonló témák voltak mint a 4.0ás teszten.
g.
Szia Gábor!
Köszönöm a link-et, “felhomályosodtam”! Közben én is nézelődtem még a net-en, és egy prometric nevü site-on láttam, hogy a NAV 2009-es verziójához is van vizsga (MB7-839), valószínüleg inkább ennek futok neki.
Köszönöm még 1x és üdv:
Gábor