SSRS Cube process realted error

Hi ,

I am trying to open below report from AR module reports.

"Total Account Receivable in the Past period Chart "

sytem is throwing an error :–

Reporting Services Error

" An error has occurred during report processing. (rsProcessingAborted)
Query execution failed for dataset ‘Company’. (rsErrorExecutingCommand)
The General Ledger Cube cube either does not exist or has not been processed."

for that i tried to process General Ledger Cube from Microsoft Reporting Analysis server

but again General Ledger Cube not processing…its throwing an error.

OLE DB error: OLE DB or ODBC error: Invalid column name ‘PAYMIDTYPE’.; 42S22; Invalid column name ‘ORGID’.; 42S22; Invalid column name ‘ENABLENORWAY’.; 42S22; Invalid column name ‘CUSTOMSLICENSENUMBER_FI’.; 42S22; Invalid column name ‘CUSTOMSCUSTOMERNUMBER_FI’.; 42S22; Invalid column name ‘BRANCHNUMBER’.; 42S22; Invalid column name ‘ENTERPRISENUMBER’.; 42S22; Invalid column name ‘LEGALFORMFR’.; 42S22; Invalid column name ‘VALIDATE1099ONENTRY’.; 42S22; Invalid column name ‘LASTFILINGINDICATOR’.; 42S22; Invalid column name ‘COMBINEDFEDSTATEFILER’.; 42S22; Invalid column name ‘FOREIGNENTITYINDICATOR’.; 42S22; Invalid column name ‘DBA’.; 42S22; Invalid column name ‘SIACODE’.; 42S22; Invalid column name ‘ISSUINGSIGNATURE’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMINSTRUCTIONID4’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMINSTRUCTIONID3’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMINSTRUCTIONID2’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMINSTRUCTIONID1’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMTRADERNUMBER’.; 42S22; Invalid column name ‘PAYMROUTINGDNB’.; 42S22; Invalid column name ‘COMPANYIDNAF’.; 42S22; Invalid column name ‘COMPANYREGCOMFR’.; 42S22; Invalid column name ‘TCC’.; 42S22; Invalid column name ‘TAX1099REGNUM’.; 42S22.

I’m using SQL server 2008 R2

Windows server 2008 R2 64 bit OS

Ax 2009 with sp1+GLS+RU7

Visual Studio 2008

pls help me to resolve this issue .

Thankx

Nitin

You need to go through the cube config whitepaper

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=14076

It details what you need to do to get it working.

Thankx !

my query get resolved.

Hi Nitin, I am having the similar issue. how do you resolve this issue?

Please provide the steps.

please go thru this link it will you to resolve issue.

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=14076

Hi,

Please search forum before posting. This issue was discussed many times before.

Hi Nitin,

i went though the pdf but i got the same error.

The Customer Relationship Management Cube cube either does not exist or has not been processed.

Please suggest what needs to be done

Hi guyz;

I have gone through the white paper but KPI not working even when I am working on Business intelligence project. for default cubes.

When I drag and drop the measure in Browser (BIDS project) I can see data coming . but when I view KPI in Browser mode I don’t see any data. this is happening for GL cube (KPI) only and rest of the cubes are showing KPI data fine. All of the cubes are processed and deployed with success. Can any one please have any idea what is wrong ? that I can see measure data but not KPI result for GL