Attempted to divide by zero.

Hello,

I’m using BC 17 and I’m trying to post a service invoice which was created from a service contract and I get an Attemted to divide by zero notification. I’ve checked the setup, everything seems OK and I can post every other invoices. What can be the probrem?

Did you tried debugging and see what’s happening ?

RockWithNAV,

Just aa reminder that NAV/BC Users entering Forum questions are both Users (Functional) and Developers. Users, especially in BC, will not know how to debug and their Partner will need to assist in debugging.

Orthomas,

Have you connect with your Partner to debug the message. It will not take long to debug but they will need to assist. It seems the Service Item/Contract has a division error that could be related to the UOM being used in the calc. Check the Service Contract/Item and make sure the QTY and UOM are correct.

Thanks,

Steve

Hey [mention:78dac244ef724f93bf63639d705e96ea:e9ed411860ed4f2ba0265705b8793d05] that make sense. This was default anticipation from my side to either try it yourself or hit the Partner [emoticon:c4563cd7d5574777a71c318021cbbcc8]

[mention:b037669b647c41b9b93ec4d8bfab4719:e9ed411860ed4f2ba0265705b8793d05] Somewhere there’s a data issue which is happening I believe, Any customization you know linked up to this?

RockwithNAV,

I have not seen this message before and it normally points back to UOM Conversion. If I cannot locate it, I always connect with a DEV person who can debug in BC.

Thanks,

Steve

[mention:78dac244ef724f93bf63639d705e96ea:e9ed411860ed4f2ba0265705b8793d05] Totally agree and that’s why I requested for the same initially to go for debug. UOM Conversion seems to be a strong possibility but I just hope there’s no any external customization involved in this.